29 64 80 16 xenia@kropsvenlig.dk

Da Jesper lærte at vælge med maven

Kender du det at du skal tage en beslutning, men hele tiden bliver i tvivl? Måske ender det med du slet ikke får besluttet noget, eller at det du beslutter viste sig at være forkert? Heldigvis har du en hjælper lige ved hånden, som du måske ikke er helt opmærksom på 🙂 Den hjælper fandt Jesper og ham får du lov at møde her 🙂

Der er før og efter. Det er sliding doors. Det er sådan en fantastisk følelse af, at det har været det hele værd og mere til.

Jesper Eriksen

Klient

Da jeg snakkede med Jesper første gang for godt 4 måneder siden fortalte han mig, at han følte sig helt skrællet. Som en dårlig udgave af sig selv, der var usikker og ikke kunne se sin retning i livet og det gjorde ham mega utryg. En af de ting Jesper virkelig kæmpede med var at tage beslutninger. Han beskriver det selv sådan her:

Min mavefornemelse var simpelthen væk. Når den så viste sig en gang imellem viste den sig ikke at holde stik. Så jeg turde næsten ikke træffe en beslutning. Jeg var sikker på jeg ville lave kontra bagefter og så lave kontra igen. Det føltes som om jeg var tosset i hovedet. Hvorfor fanden kan man ikke træffe en beslutning. Jeg stod virkelig og var faret vild

Det mente jeg heldigvis godt jeg kunne hjælpe Jesper med, så vi besluttede, at han skulle igennem mit anti-stress-forløb på 10 uger.

 

Hvor er Jesper så i dag, efter forløbets afslutning?

Det spørger vi ham lige om 🙂

 

Jesper siger: “Jeg kan mærke min indre kerne igen. Jeg føler jeg har fået nyt ståsted i livet. Føler mig godt plantet. Selvtilliden er kommet tilbage. Jeg føler ligesom jeg ved, hvilken retning jeg skal gå. Jeg væver ikke så meget ved tingene mere.”

Måske bliver du ligesom jeg nysgerrig på, hvad det så er Jesper gør anderledes nu?

Hertil svarer Jesper: “Jeg mærker efter og så kan jeg mærke…det føles tydeligt det jeg kan mærke, det føles meget mere klart. Jeg er ikke så meget i tvivl om, hvad jeg føler. Det føles som om at jeg hurtigt finder svaret. Og så er jeg også tro mod svaret. Jeg gør ikke noget, som jeg kan mærke føles forkert.”

Sagen er nemlig den, at der er nogle signaler i vores krop, der signalerer om noget er godt eller skidt for os. Nogle signaler, der er fuldstændig ligeglade med hvad andre synes, men som bare fortæller, hvad der er godt for DIG. Det er det jeg kalder mavefornemmelsen. Den trænede Jesper og jeg at lægge mærke til og om det siger Jesper:

Det var meget mærkeligt, jeg helt klart kunne mærke, hvor den sad. Og det er en god guidning at have. Nårhh, det er dén følelse.”

Det er noget af en life changer at kunne MÆRKE hvad man skal vælge.

Og måske er det derfor Jesper er så kiste glad for han valgte forløbet hos mig til. Det han sagde da han var færdig med forløbet var:

Jeg håbede på at finde nogle værktøjer til at genfinde mig selv, finde mit indre kompas og så få forløst noget gennem kropsterapien. Men den der life-changer som jeg synes det har været, det havde jeg ikke regnet med. Der er før og efter. Det er sliding doors. Det er sådan en fantastisk følelse af, at det har været det hele værd og mere til.”

Det kan du godt se jeg er nødt til at dele ikke? Det er i hvert tilfælde en tilbagemelding, der taler lige ind i det, jeg så inderligt ønsker at hjælpe så mange som muligt med. At lære den helt igennem geniale indre guidance at kende.

Er du nysgerrig efter at vide mere?

Er du en af dem, der gerne vil vide noget mere om, hvad der hjalp Jesper med denne forandring? Måske overvejer du om der også er hjælp at hente for dig?

Du kan starte med at se (eller gense) mit gratis foredrag: Slip fri af stress, angst og uro, helt naturligt. Her deler jeg nemlig de trin jeg tog Jesper igennem for at han kunne lære sin indre guidance rigtig godt at kende.

Og hvis du ellers har spørgsmål, så er du også meget velkommen til at skrive til mig på xenia@kropsvenlig.dk, så skal jeg gøre mit bedste for at svare dig hurtigst muligt.

Dejligt du læste med!

Med ønsket om det bedste,

Xenia Wolf

Jeg føler jeg har fået nyt ståsted i livet.

Jesper Eriksen

Klient

Den der life-changer som jeg synes det har været, det havde jeg ikke regnet med.

Jesper Eriksen

Klient

Seneste blog indlæg

GRATIS FOREDRAG: SLIP FRI AF STRESS, ANGST OG URO

GRATIS FOREDRAG: SLIP FRI AF STRESS, ANGST OG URO

Kom med på webinaret, hvor du bliver introduceret til: - En ny måde at se, på den måde du har det på.- En læringsrejse, hvor du bliver præsenteret for, hvordan kroppen og vores følelser har vigtige beskeder til os, som vi kan bruge til at blive raske, glade, få energi...

HVORDAN JEG ER I VERDEN SOM MIG – IKKE MERE STRESS

HVORDAN JEG ER I VERDEN SOM MIG – IKKE MERE STRESS

Astrid på 42 år har igennem længere tid oplevet symptomer på at hun langt fra lever det liv hun drømmer om. Som så mange andre er det imidlertid ikke det første hun tænker, da symptomerne begynder at komme rullende. Hun tænker: "Hvad er der galt med mig?", "Hvorfor er...

Lyt til din underbevidsthed for at finde din karrierevej

Lyt til din underbevidsthed for at finde din karrierevej

At forfølge en karriere er en rejse fuld af udfordringer og valg. Undervejs kan du føle dig overvældet eller usikker på, om du er på rette vej. Men har du nogensinde tænkt over, hvad din underbevidsthed prøver at fortælle dig om din karriere? Og ved du at det at lytte...

Vejen ud af angst – Et samarbejde mellem krop og sind

Vejen ud af angst – Et samarbejde mellem krop og sind

Angstbehandling: Forståelse og forebyggelse af angstanfald Angst er en tilstand, der kan virke ubegribelig for dem, der ikke har oplevet det selv. Men for dem, der har haft en angsttilstand, er der ingen tvivl om, at det kan være en helt forfærdelig oplevelse. Der er...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Kontakt mig 

Inspirerende information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse god information der hjælper dig til et bedre dig!

Inspirerende information

Tillykke og velkommen til