Behandling

 Til dig og din krop

Behandling

Til dig og din krop
Kropsterapi

Det grundlæggende i en behandling hos kropsvenlig

Behandlingen er fysisk, dybdegående og helhedsorienteret og arbejder udfra det grundlag, at det der sker i psyken afspejles i kroppen og omvendt. Indledende har vi en samtale om, hvorfor du er kommet, hvad der rør sig i dit liv lige nu, og hvad du ønsker at få hjælp til.

Behandlingen foregår på briks, hvor du ligger ned iført undertøj og med et tæppe over. Jeg bruger pulserende massageteknikker, dybe tryk, akupressur og intuition til at skabe gennemstrømning i din krop og åbne for et friere åndedræt. Det giver ofte en følelse at være mere levende og fri i kroppen og dermed også sindet.

“Som ManuVison kropsterapeut er jeg grundigt trænet i at læse, hvad det er kroppen fortæller … og sætte det i sammenhæng med fortrængte eller negligerede, tidligere oplevelser, der ofte styrer, hvordan du reagerer på livet den dag i dag.”

Kropsbehandling

Sammen skaber vi flow og kontakt i din krop

I behandlingen arbejder jeg sammen med dig om, at skabe et frit flow igennem din krop, at løsne op for spændinger, der blokerer for gennemstrømning af energi, følelser og væskebevægelsen i kroppen, der tilfører vævet næring og fjerner affaldsstoffer. Åndedrættet er nøglen til at åbne de låste områder med, hvorfor der er meget fokus på åndedrættet igennem behandlingen. Det friere flow behandlingen skaber i kroppen giver mere energi og nærvær.

Min oplevelse er, at kroppens grundtilstand har et frit flow af energi. At det er fysiske eller psykiske blokeringer, der bremser dette flow og dermed “stjæler energien”. Når disse blokeringer fjernes bringer det dig tilbage i din naturlige tilstand af lethed, energi og overskud og symptomer som stress, angst og smerter forsvinder.

Det at behandlingen er fysisk, dybdegående og helhedsorienteret og arbejder udfra det grundlag, at det der sker i psyken afspejles i kroppen og omvendt betyder helt konkret, at smerter og spændinger i kroppen ofte hænger sammen med blokeringer og psykiske fortrængninger. Forløses disse muskelspænd, forløses hæmmende, psykiske reaktionsmønstre ofte også. Som ManuVison kropsterapeut er jeg grundigt trænet i at læse, hvad det er kroppen fortæller og hjælpe mine klienter med at oversætte kroppens sprog og sætte det i sammenhæng med fortrængte eller negligerede, tidligere oplevelser, der ofte styrer, hvordan du reagerer på livet den dag i dag. Behandlingen skaber ganske enkelt kontakt imellem bevidstheden og underbevidstheden igennem kroppen og er derfor et yderst effektivt værktøj til at sætte dig fri af fortiden.

Terapi i et frit rum

Det friere flow behandlingen skaber i kroppen giver mere energi og nærvær

Jeg snakker også med dig under behandlingen for at hjælpe dig med at rette din opmærksomhed på alle de beskeder din krop sender dig og dermed give en fornemmelse af større forbindelse imellem krop og sind.

Igen og igen oplever jeg klienter, der kommer i kontakt med det fra deres fortid, der styrer deres reaktioner som frygt, angst, vrede og sorg helt ind i voksenlivet. Når der skabes kontakt til årsagen bag vores måde at være i livet på får vi muligheden for at placere følelserne der hvor de hører til, nemlig i fortiden, og vælge at reagere på en anden måde, nu hvor vi ikke længere er forsvarsløse børn, men kompetente voksne.

Jeg har også god erfaring med at behandle børn.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Inspirerende information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse god information der hjælper dig til et bedre dig!

Inspirerende information

Tillykke og velkommen til