29 64 80 16 xenia@kropsvenlig.dk
Om Xenia

Når naturvidenskab og sanselighed smelter sammen til én

Velkommen! Mit navn er Xenia Wolf. Min passion er at hjælpe sansestærke, dedikerede og reflekterende mennesker med at udnytte deres somatiske intelligens til at skabe et liv med livsglæde og velvære, som de elsker at leve.

Mit professionelle liv tog sin begyndelse i biologiens verden, hvor jeg dykkede ned i fosterudviklingens og stamcellernes mysterier og senere udforskede sundhed og sygdom som diabetesforsker hos Novo Nordisk. Gennem årene blev det mere og mere tydeligt for mig, at menneskelige relationer og interaktioner havde endnu større betydning for mig end forskningen.

Det tog mig noget tid at finde en vej, hvor mit intellekt og min sensitivitet kunne arbejde sammen på en måde jeg virkelig trivedes med. Faktisk syntes jeg til en start at min sensitivitet var ret irriterende og i vejen for min udvikling. Jeg syntes min krop brokkede sig lidt vel rigeligt med knude i maven, ondt i nakken og hovedet og meget mere. Det jeg sidenhen har forstået er, at min krop hele tiden forsøgte at råbe mig op og sige noget i stil med: “Du går den forkerte vej!” eller “Hov, du har tabt noget af dig selv”. 

Igennem det kropslige arbejde under uddannelsen til kropsterapeut gik det op for mig, at vores krop er utroligt intelligent og hele tiden hjælper os med at gå hjertets vej. At kroppen og vores somatiske intelligens er ret ligeglad med, om egoet har en agenda, hvis den ikke er i overensstemmelse med det, som vi inderst inde vil. Det er denne indsigt, jeg elsker at hjælpe mine klienter med at få. Med den kommer heling og livsglæde meget lettere.

Denne indsigt i min egen dybe sensitivitet var afgørende for min transformation fra forsker til den rolle, jeg har i dag, hvor jeg kombinerer min naturvidenskabelige forståelse med kropsterapi og livscoaching og deler min viden som underviser.

Jeg har erfaret, at når jeg følger det hjertet vil, så mærker jeg energi og livsglæde og føler, at jeg gør det jeg er kommet her for. 

Xenia Wolf

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) som Manuvision kropsterapeut. Det betyder blandt andet, at nogle sunhedssikringer giver tilskud til behandnling hos mig. For mere information, spørg din forsikring.

En ny start

Samarbejde for forandring

Når du arbejder sammen med mig kan du regne med at jeg kombinerer alt hvad jeg ved for at hjælpe dig med at skabe den forandrign du ønsker. Jeg kombinerer kropsterapi, coaching, intuitiv vejledning, mindfulness og vidensdeling. Jeg trækker på min brede baggrund — fra det biologiske, over det kropslige og fysiologiske til det spirituelle — for at hjælpe dig med at blive venner med dig selv og dine reaktioner. Dette skaber grundlaget for ægte selvopdagelse og realisering af dine dybeste drømme.

CV

Professionel baggrund

2017 – nu
Januar 2019 – 2021
E

Ejer og stifter af Kropsvenlig,
Kropsterapeutisk behandler, Stress Mentor, Underviser og Foredragsholder, Frederiksberg

E

Medunderviser på Manuvision uddannelsen i kropsterapi
Manuvision, Frederiksberg

2017 – 2019
E

Head of People and Organization,
Intomics, Lyngby

2016 – 2017
E

Uddannelse til ManuVision kropsterapeut og træner,
ManuVision, Frederiksberg, Danmark

2016 - nu
E

Freelance forsker og projektkoordinator/initiator 
indenfor kropsterapi og PTSD/Stress

2016 – 2017
E

Frivilligt arbejde som kropsterapeut
for udsatte unge i samarbejde med Københavns kommune

2012 – 2016
E

Senior Research Scientist,
Diabetes Pharmacology, Novo Nordisk, Måløv, Danmark

2011 – 2012
E

Research Scientist,
Department of Beta Cell Regeneration/Islet Biology, Hagedorn Research Institute, Novo Nordisk, Gentofte, Danmark

2007 – 2011
E

PhD i stamcellebiologi og tidlig fosterudvikling, Anatomi & cellebiologi
Det natur- og biovidenskabelige fakultet, Københavns universitet, Frederiksberg, Danmark og Hagedorn Research Institute, Novo Nordisk, Gentofte, Danmark

2001 – 2003
E

Kandidat i Biologi-Bioteknologi
Den kongelige veterinær- og landbohøjskole, Frederiksberg, Danmark

1997-2001
E

Diplomingeniør i fødevarevidenskab,
Den kongelige veterinær- og landbohøjskole, Frederiksberg, Danmark

Start din indre rejse

Kontakt mig eller book en tid

Inspirerende information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse god information der hjælper dig til et bedre dig!

Inspirerende information

Tillykke og velkommen til