29 64 80 16 xenia@kropsvenlig.dk
Et 12 ugers VIP forløb

Få energien og livsglæden tilbage

– og slip stress, udmattelse, angst eller tristhed

 

Lær at finde din personlige vej til et liv, der føles som DIT liv; Mere livsglæde, nærvær, overskud og balance.

Lær hvordan du mærker præcis hvad du har brug for og lyst til, så du kan slippe meningsløsheden og genopfinde livsglæde og energi på en ny og bæredygtig måde.

Igennem fysiske behandlinger og øvelser vil du lære at uddrage denne dybe indsigt fra din krop. Den er der allerede, du skal bare lære at mærke det. Jeg skal nok vise dig hvordan!

Få energien og livsgælden tilbage er for dig, der sidder fast i en følelse af udmattelse og tristhed. Til dig der drømmer om at kunne rumme dit eget liv og mærke glæde, energi og overskud til dig selv og dine omgivelser.

Passer en eller flere af disse beskrivelser på dig?

 • Du har skaffet dig alt det du troede du drømte om, karriere, familie, bolig o.s.v., men er alligevel ikke rigtig glad. Faktisk har du det værre end du vil indrømme det meste af tiden.
 • Du føler dig utaknemmelig over, at du ikke bare kan nyde alt det gode du har, men er begyndt at blive bange for at der kan være noget seriøst galt med dig. Du mærker signaler i din krop som gør dig bange for om du er ved at gå i stykker. Måske er du endda bange for der er noget galt du kan dø af og har også været til lægen for at få at vide, at der ikke er noget alvorligt galt. Men hvad er det så du mærker?
 • Når du mærker smerter i kroppen bliver du bekymret og mærker, at der er noget du ikke formår at kontrollere. Du er bange for, at hvis du giver slip og slapper af, så falder dit liv fra hinanden.
 • Du VIL lykkedes med at have plads til både familie og arbejde i dit liv og samtidig mærke livsglæde og overskud.
 • Du har måske prøvet at slappe af, dyrke yoga og meditere, men oplever ikke at det rykker dig nok.
 • Du er bange for at være en fiasko og tænker: “hvis jeg ikke kan det her, hvad kan jeg så?”
 • På trods af dine mange kompetencer bliver du ofte i tvivl om, om du er dygtig nok til at være, hvor du er. Du har tanker som: “Alle de andre kan jo klare det her, hvorfor kan jeg ikke?”
 • Du har tankemylder og føler dig trist.
 • Du har ofte svært ved at være nærværende når du er sammen med andre mennesker. Selv de nærmeste.

Kan du svare ja til to eller flere af ovenstående, så passer VIP-mentorforløbet “Få energien og livsglæden tilbage” til dig.

Løsningen er ved hånden  Forløbet varer 12 uger og er tilrettelagt så det passer til der hvor du er lige nu. 

Kropsbehandling
Kropsbehandling
De fire trin til dit nye liv

Trin 1 – Lær at forstå dine fysiske symptomer. Hvad betyder de? 

Acceptér, at tilstanden og følelserne i dig er som de er nu. Du skal nok få det bedre! 

Dine symptomer er ikke farlige i sig selv. Du får hjælp til at dykke dybere ned i   symptomerne og mærke, hvad der ligger “bag” ubehaget og utilfredsheden. 

Bliv klogere på, hvad dine fysiske symptomer evt. begrænser dig i. Dine symptomer er der for at gøre opmærksom på, at noget ikke er som det skal være.  

Trin 2 – Omprogrammering af din hjerne – du er ikke forkert! 

For at opnå en varig ændring i dit liv, hvor du ikke hele tiden falder tilbage i meningsløshed og følelsen af livet passerer forbi uden dig må du give plads til at acceptere det du mærker. Det du mærker er beskeder fra nervesystemet om, hvad du har brug for, for at komme der hen, hvor du inderst inde drømmer om.

Din krop er ikke udspekuleret eller beregnende. Den er primitiv og sender dig de signaler der er brug for. “Vælger” du at overhører dem skruer kroppen bare op for volumen. De signaler du mærker er et kig ind i dit nervesystem – Hvad er status? 

Jeg vil guide dig til at lære at forstå, hvad signalerne fra din krop betyder og, hvad du skal gøre med dem for at få det bedre og sjovere. 

Trin 3- Lær at lade kroppen guide dig. 

Træn hjernen/tankerne/egoet i at være stille, så du kan mærke signalerne fra din krop, uden filter og fortolkning. 

Træning af opmærksomheden på, hvor mavefornemmelsen sidder hos dig. Hvordan føles et ja? Hvordan føles et nej? 

Trin 4 – Find modet til at træffe bæredygtige valg. 

Vend dig til at mærke kroppen, når du skal tage valg. Hvad siger mavefornemmelsen? 

Skab overblik over, hvornår du lader op og, hvornår du forbruger af din energi. 

Omfavn at du er som du er. Hvilket liv drømmer du om, hvis alle andres mening var   ligegyldig? 

Hvem er forløbet til?
 • Du er seriøs med de ting du foretager dig og ønsker inderligt at gøre en forskel.  
 • Du har høje standarder og integritet er vigtigt for dig. Derfor finder du dig ikke i “bullshit” 
 • Det er vigtigt for dig at fremstå som en stærk person, der kan sige til og fra. Ikke som et offer, der er blevet kørt over.  
 • Du vil gerne have balance i dit liv ved både at have et inspirerende job og samtidig have overskud til familie og venner. 
 • Du ved at du selv er ansvarlig for dit eget liv og de resultater du skaber/ikke skaber. 
 • Du har et godt hoved og er vant til at kunne regne den ud. En strategi, der har fået dig der til hvor du er i dag. På godt og ondt. 

 

Jeg hjælper dig igennem udviklingen ét skridt ad gangen.

Du står et sted, hvor du har erfaret, at den måde du kender til at være i livet på ikke fører dig derhen, hvor du ønsker at være.  

Du kan mærke i kroppen, at noget ikke er som det skal være og det er det vi sammen skal lave om på.  

Du skal ud på en læringsrejse, hvor jeg guider dig til mærke og lære at bruge de signaler du får indefra på en ny måde, så du får det du ønsker dig ud af livet, uden at overforbruge dig selv. 

Forløbet er tilrettelagt således, at du hurtigt vil få mere velvære i din krop og begynde at mærke, hvad du har brug for, for at genskabe balance i dit liv. Du lærer, hvordan du på en ny måde, der er skræddersyet til dig, kan lære at bruge de enorme ressourcer, der ligger indbygget i dig, helt naturligt.  

Forløbet er tilrettelagt i 4 trin, der sikrer, at du hurtigt finder ind til nærvær, balance og overskud. 

Hvordan foregår det – hvilke faser er der i forløbet?

Igennem forløbet vil du gennemgå nogle udviklingsfaser.  

Den første fase er at acceptere, at du er hvor du er. Acceptere, at du ikke er så tilfreds med dit liv som du ønsker, kroppen siger fra og du kan ikke længere fortsætte som du hidtil har gjort uden det er for ubehageligt.   

Du vil modtage lydfiler og videoer, der støtter dig i det du skal gøre hjemme for at slukke for den indre dommer, der hele tilden skaber uro i nervesystemet og tankerne. De ting du skal gøre selv vil blive støttet op af løbende samtaler med mig. Jeg følger dig med andre ord tæt. 

Igennem forløbet vil du modtage 8 kropsterapeutiske behandlinger af ca. 1,5 times varighed. De  kropsterapeutiske behandlinger er fysiske behandlinger, hvor jeg ved hjælp af en kombination af massageteknikker og samtale hjælper dig med at slippe spænd og modstand i kroppen så der bliver plads til afslapning, opladning og fri sansning af dig selv.  

Den næste fase er, at dykke mere ned i, hvad det du mærker betyder og lære at handle på det i overensstemmelse med, hvad der er godt og rigtigt for dig. Hvad er det for nogle tanker, følelser og overbevisninger, der har fået dig der hen, hvor du startede?  

I denne fase skal vi mødes til en VIP dag i naturen, hvor vi bl.a. skal træne opmærksomheden på det du mærker i kroppen og, hvordan det påvirker dine tanker og følelser. Jeg guider dig til at lære at bruge naturen til at finde nærvær, energi og balance. 

Udviklingen i denne fase vil ligeledes være støttet op af en mindre hjemmeopgave. Og bare rolig, det er ikke en stor krævende opgave. Den er tilpasset der hvor du er, så det ikke føles som hårdt arbejde. Hårdt arbejde har du lavet nok af!

Du vil også i denne fase få viden om, hvorfor din krop reagerer som den gør. Lære at du ikke er svag eller forkert, men blot åben og modtagelig for en vigtig besked fra din fantastiske, levedygtige, biologiske krop.

Dette forløb er anderledes end det du tidligere har prøvet. 

Forløbet er professionelt og holistisk funderet.  

Alle de øvelser du kommer igennem er gennemprøvede og planlagt så de støtter op om processen med at gøre dig fri af den indre dommer og klar til det liv du drømmer om.  

Det er et forløb der adskiller sig fra andre forløb ved at inddrage kroppen helt reelt og fysisk med behandlinger og fysiske øvelser kombineret med samtaler, der skaber sammenhæng imellem det der sker i kroppen og i psyken.  

Behandlingerne stimulerer nervesystemet direkte. Nervesystemet er involveret i de reguleringer, der hele tiden sker i vores krop. Når nervesystemet stimulerer igennem behandlingerne vil det kalibrere kroppen, så den kan restituere og du kan få mere energi og overskud. Reguleringen af nervesystemet  hjælper også med at afbalancere tanker og følelser.

Forløbet er tilrettelagt så det løber over 12 uger med flest behandlinger i starten, så du hurtigst muligt får nærvær og ro i kroppen og sindet. 

Du får i hele forløbet solid støtte, sparring, coaching og læring så du kan gennemgå den forandring der skal til og opnå transformationen over til en mere bæredygtig, energifyldt og livsglad udgave af dig 

Under forløbet vil du få viden om din krop og dit nervesystem og derigennem forstå, at det du oplever er en naturlig biologisk reaktion på en række af situationer, der ikke har været gode for dig.  

Du vil opleve stor forandring fordi forløbet kombinerer mindset support, en trin for trin strategi samt støtte fra mig i hele den læringsprocess du skal igennem.  

Undervejs i forløbet skal vi to mødes en del gange både fysisk og på video/telefon. Forløbet bliver skræddersyet til at følge din udvikling i det tempo der er brug for. 

 

Det praktiske

De fysiske behandlinger kommer til at foregå på Frederiksberg i ManuVision huset på Bernhard Bangs Allé 25. Den dag vi skal mødes i naturen kommer til at foregå ved Buresø, Slangerup. Har du udfordringer med transporten til Buresø, så siger du bare til. Så finder vi en løsning!

Hvad siger kunderne?

Astrid på 42 år, der har gået til samtaler og kropsterapi hos mig udtaler: 

“Jeg fik fat i min ‘gut feeling’. Jeg fatter først nu, hvad mavefornemmelse er. Kom i kontakt med hvor jeg spænder op. Den nyvundne mavefornemmelse hjælper mig med at tage beslutninger fra stort til småt. I starten af mit forløb hjalp det til at slukke for hovedet og kun gøre rare ting kroppen gider.  

 

Under behandlinger kommer jeg også i kontakt med en glæde og en følelse af at finde mig selv igen. Hvordan jeg er i verden som mig, og hvad jeg egentlig synes om. Ikke hvad jeg tror en 42-årig dame burde kunne lide eller skal interessere sig for.  

 

Jeg har i mange år taget mig sammen i forhold til små børn, indkøb, madlavning og huslige gøremål, arbejde, træning, mand, familie og venner. Jeg har undertrykt egne behov, holdt ud og var nu træt og udkørt.  

 

Nu reagerer jeg mere følelsesladet. Er opmærksom på, at det sker og accepterer, at ting gør mig ked af det eller vred og giver også udtryk for det (puha! flinke mig). Jeg kan nu forlade selskaber i tide så jeg ikke bruger al min energi på, for mig, dårlige sociale situationer. Jeg siger ‘nej tak’ til ting jeg ikke gider. “ 

 

Erhvervspsykolog Maria Klinke, som jeg igennem flere år har samarbejdet med har henvist 

klienter, der var i forløb hos hende, til supplerende forløb hos mig. Hendes erfaring med vores samarbejde er kort beskrevet her:     

 

“Som professionel stressbehandler arbejder jeg med de strukturer omkring en stressramt som har skabt stressen for at fjerne årsagerne til stress, og ordinerer ro og hvile for at lette symptomerne. Men stresssymptomer er spændingssymptomer, og nogle af de spændinger der opstår under mental overbelastning forsvinder ikke ved restitution og samtale alene. Derfor henviser jeg ofte klienter til sideløbende behandlinger hos Xenia, og oplever gang på gang, hvordan vores tilgange komplementerer hinanden og skaber de bedste forudsætninger for at komme i balance i et stressforløb. Mine klienter fortæller om bedre søvn og en helt ny opmærksomhed på egen krop og respekt for egne grænser, som både heler, balancerer og forebygger.” 

 

Mandlig klient, 54 år, der har gået til kropsterapi hos mig udtaler: 

 

“Det jeg har oplevet ved at gå i behandlingen er, på den korte bane velvære, følelsen af grounding og kropslig tilstedevær. Jeg kan godt have en tendens til lidt tungsind og i dagene efter en behandling er jeg altid i bedre humør og mere afslappet.  

 

Det jeg har oplevet som mere blivende er kontakt til andre mennesker og at folk søger mit selskab mere. Måske fordi jeg er blevet mere afgrænset og ikke oplever mig truet af andre menneskers nærvær. 

 

Mennesker jeg har kendt længe, men som jeg ikke ser hver dag, får jeg en helt anden og dybere kontakt til. Venskaber har fået større dybde.” 

 

Kvindelig klient, 43 år, der har gået til kropsterapi hos mig udtaler: 

 

“Jeg har gået i meget meget forskelligt terapi i mit liv, både samtaleterapi og kropsterapi, men Xenia får fat i noget hos mig, som andre ikke er nået ind til. For mig som et rationelt og analyserende menneske er det ofte ‘nemt’ at være i samtaler. Uden jeg tænker over det, navigerer jeg uden om de områder, hvor mine egentlige følelsesmæssige betændte steder befinder sig. Men den mulighed foreligger ikke hos Xenia. Kroppen sladrer. Det er som om, at jeg bliver – og gerne vil blive – gennemskuet.   

  

Xenia kan noget helt, helt særligt med mennesker. Både i den indledende samtale og i selve behandlingen bliver man mødt, forstået og rummet i ordenes egentlige betydning. Med hele sit væsen formidler Xenia, at alt hvad jeg er, tænker og føler er helt okay. Og jeg tør være i det, fordi jeg har dyb tillid til at jeg bliver samlet op, hvis jeg vælter.” 

 

Om Xenia og hvorfor hun kan hjælpe dig

Jeg har dedikeret mit liv til at hjælpe mennesker, der er blevet fanget i det udmattende helvede det er, at tro at man skal kunne klare alt og at man kan tænke sig ud af det hele. Jeg hjælper mennesker til at mærke og forstå, at vi alle er biologiske væsner, der skal leve i overensstemmelse med det vi er skabt til. Når vi lærer at samarbejde med kroppen forsvinder gener som tristhed, smerter, angst og depression. Jeg har set det ske mange gange. Det er vildt fascinerende og faktisk ret simpelt! 

Mange af os har igennem livet lært, ikke at lytte til de signaler vi får indefra og det er rigtig skidt for vores sundhed og velvære og er med til at give os følelsen af vi ikke rigtig er med i livet. Jeg er dedikeret til at hjælpe mennesker med at høre den “lille stemme” indeni, der hele tiden forsøger at guide os. Hos mange er stemmen blevet så lille, at den blot er en næsten uhørlig hvisken. Mit fokus er at hjælpe med at gøre denne stemme mere og mere tydelig, da jeg har set, at stemmen ved så meget mere om, hvordan vi kommer i balance igen, end vi nogensinde vil kunne tænke os til med hovedet.  

Jeg har selv gået vejen 

Mit aftagende livsmod og udmattelse efter at have skaffet mig alt det jeg troede jeg drømte om (familie, hus, bil, de rigtige venner, lang uddannelse og det “fede” job) fik mig til at stille spørgsmålstegn ved den opskrift på succes, jeg havde levet mit liv efter. Efter adskillige samtaler med en erhvervspsykolog, alt for mange personlighedstest, der skulle afsløre, hvilket liv og job, der passede til mig, omstrukturering af mit arbejdsliv og en skilsmisse mødte jeg en behandler, der fik mig til virkelig at mærke mig selv helt rent og uden fordømmelse.   

I løbet af nogle kropsterapeutiske behandlinger gik det op for mig, hvordan jeg altid har forsøgt at regne ud med mit hoved, hvad der var det rigtige for mig – også følelsesmæssigt. Det blev starten på en ny rejse, hvor jeg gradvist lærte at turde mærke mig selv og give plads til at være det menneske jeg havde lyst til at være fremfor blot at prøve at være hende jeg troede alle de andre ville have. 

Den nye læring førte til at jeg forlod mit job som forsker i medicinalindustrien og uddannede mig til kropsterapeut, en uddannelse, der åbnede for et helt nyt sanseunivers. 

Min passion er at udvikle min forståelse og formidling af, hvordan vi kan bruge det at lytte til kroppen til at hjælpe os med skabe et liv, der føles rigtigt helt ned i tæerne. Det handler basalt set om at leve ud fra de præmisser vi er skabt til.  

Jeg elsker at kombinere det vi videnskabeligt ved om kroppen og nervesystemet med erfaringsbaseret viden, der er opsamlet igennem tusinder af år, hovedsageligt i østen, og omsætte denne kombination til en praksis, der passer til det moderne menneske. Når vi samarbejder med vores biologi kan vi skabe det afbalancerede liv vi inderst inde drømmer om.  

 

Xenia er: 

 • Eminent til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor man mærker, at alt hvad man er, er okay. Det skaber et unikt fundament for udvikling. 
 • Ekspert i at aflæse mimik og kropssprog og derigennem finde ind til, hvad det på det mere underbevidste plan er, der styrer dit liv. 
 • Ærlig og ambitiøs på egne og kunders vegne. Du bliver med andre ord ikke talt efter munden, men får det at vide hun ser og som hun har erfaring for virker. 
 • Forankret i konkret erfaring og underviser udelukkende i ting hun selv har afprøvet og trækker her også på sine 9 års erfaring fra roller som forsker, projektleder, vejleder, HR leder og mentor i forskningens verden. 
 • En rigtig nørd med en videnskabelig baggrund inden for sundhed og sygdom og et meget åbent mindset, der elsker at finde nye sammenhænge og forklaringer på, hvad der får mennesker til at trives og ikke. 

 

Kom i gang med forløbet

Du kan starte din rejse mod overskud, balance og livsglæde allerede i dag.

Er du på? 

Så skriv en mail til Xenia@kropsvenlig.dk så tager vi en snak om, hvordan vi kan komme igang.

Se kundernes anmeldelser på Trustpilot

Den der life-changer som jeg synes det har været, det havde jeg ikke regnet med.

– Jesper Eriksen

Klient i forløb

Inspirerende information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse god information der hjælper dig til et bedre dig!

Inspirerende information

Tillykke og velkommen til