29 64 80 16 xenia@kropsvenlig.dk

RETREAT FOR FÆRDIGUDDANNEDE MANUVISTER – 16 RAB POINT

Dybt i den svenske skov med fokus på ‘sprækken’ og indføling

4.-7. maj 2020

Kursusledere: Xenia Wolf og Pia Laub 

Vi har et fælles sprog i ManuVision, som vi alle sammen kender. På dette retreat vil vi dyrke kulturen og fagligheden bag fællesskabet – vi skal med andre ord ‘stå med det’ og mærke, hvordan ‘det bare er noget, der slipper’.

 

‘Sprækken’ og indføling

Vi skal blandt andet arbejde i grupper med ‘sprækken’ og indføling. Arbejdet med ‘Sprækken’ kan ikke gøres uden indføling, og er unikt indenfor ManuVision Kropsterapien. Det er her vi ser åbningen ind til det, som klienten virkelig har brug for/længes efter/kæmper med. Det er i arbejdet med sprækken, at du som behandler kan hæve dig op over det, der bliver udtrykt (enten verbalt eller i kroppens sprog), og med indføling skal berøre – verbalt eller fysisk. Det er her, der er noget ‘på spil’. Det er her, hvor der måske er sårbarhed eller noget ægthed i det, som klienten udtrykker.

På retreatet lægger vi vægt på, at du ønsker at sætte dig selv i spil – du kommer tilbage på skolebænken og skal både kunne give og modtage feedback.

Rammen er sat dybt i den svenske skov hos ‘Skoven kalder’ med udsigt til skovsøen og træerne. Vi starter dagene med meditation, træning og morgenmad. Herefter er dagene besat med gruppearbejde, natur, behandling (vi behandler hinanden), egentid, sauna(gus) og deling.

Vi spiser alle måltider sammen, og der er ‘festaften’ den sidste aften.

Retreatet er en mulighed for dig som behandler til at indgå i et fællesskab, og videreudvikle dig som behandler. Retreatet giver dig 16 timers RAB godkendt efteruddannelse, som du kan bruge til at vedligeholde din RAB godkendelse, hvis du har sådan en.

Vi glæder os! Og vi håber, at du har lyst til at være med til at udveksle, fordybe og forbinde dig. Vi skal ‘stå med det’ …. sammen!

Kærlig hilsen
ManuVision
Xenia (Hold 12) og Pia (Hold 10)

Forudsætninger for deltagelse

Du skal have været til eksamen på ManuVision uddannelsen (vi lægger ikke vægt på, om du er bestået).

Om underviserne

Du bliver guidet igennem de 4 dage af Xenia Wolf (kropsvenlig.dk) og Pia Laub (pialaub.dk), der begge er uddannede Manuvisionbehandlere og -trænere fra hhv Hold 12 og Hold 10. Xenia og Pia er begge undervisningsassistenter på ManuVisionuddannelsen. Programmet og undervisningsformen er planlagt i samarbejde med ManuVision partnerne.

Indhold:

Vi mødes mandag den 4. maj kl 13 og slutter torsdag den 7. maj kl. 14.

I bedste Manuvision-internat-stil starter vi morgenen med at sidde og træne, hvorefter vi kan nyde dejlig morgenmad.

I løbet af de 4 dage byder programmet desuden på:

  • –  udvekslinger
  • –  lang tur i skoven
  • –  gruppearbejde om ‘sprækken’
  • –  behandling (vi behandler hinanden)
  • –  sauna hver dag (en enkelt dag med saunagus)
  • –  egen-tid (noget af det i stilhed)
  • –  festaften.

‘Skoven Kalder’

Kun 2,5 timer fra København ligger ‘Skoven Kalder’ – de betegner sig selv som ‘basic luxury’. Det er et nyistandsat retreatsted dybt inde i den svenske skov, hvor vi skal bo i små hytter og være omgivet af den smukkeste natur. Der er fine bad- og toiletforhold – de ligger bare en kort gåtur væk fra din hytte.

Vi skal sidde, træne og arbejde i salen med gulvvarme og med direkte udsigt til den fine forårsskov omkring os. Den lækre vegetariske mad serveres i den helt nye spisesal og snacks og kager indtages i hovedhuset, hvor vi også kan varme os ved brændeovnen om aftenen.

Pris

6.999,-
Du modtager en faktura efter din tilmelding.

Der er mulighed for ganske få enkeltværelser, som du kan tilkøbe for 800 kr. for alle tre nætter. Ellers sover I to og to sammen i hytter, eller 4 og 4 i et stort værelse i hovedhuset. Tilmelder I jer flere sammen, så skriv i tilmeldingen, at I gerne vil sove sammen.

Inkluderet i prisen er: 4 dage og 3 overnatninger, alle måltider, drikkevarer, festaften, sauna, 1 saunagus, kage og snacks, måtter og brikse.

Tilmeldingsfrist

1. marts 2020 – men meget gerne før:-)
Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@manuvision.dk, hvorefter du modtager en bekræftelse for din tilmelding, og efterfølgende en faktura.
Begrænset antal pladser.

Praktisk

Du skal selv medbringe sengelinned, håndklæde, tæppe og 2 lagner til behandling.

Transport

‘Skoven Kalder’ ligger i Blekinge ca. 2,5 timers kørsel fra København. Har du en bil, og har du lyst til at dele benzinudgifter med andre deltagere, kan dette koordineres. Kørslen frem og tilbage kan gøres for blot 250 kr. per person, hvis man er 4 i bilen.

Der er også mulighed for at tage toget til Karlshamn. Det tager ca. 2 timer og 50 minutter direkte fra København H. I Karlshamn bliver du hentet, hvis vi koordinerer din ankomst med andre deltagere.

 

Inspirerende information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse god information der hjælper dig til et bedre dig!

Inspirerende information

Tillykke og velkommen til