29 64 80 16 xenia@kropsvenlig.dk

Skab succes som kropsterapeut; Kick-start dit business mindset

 

I KØBENHAVN TIRSDAG DEN 16. JANUAR, 2024 KL 9-15

Kick-start dit business mindset

I denne workshop vil vi kick-starte dit bussines mindset, så du kan begynde at tage de skridt der skal til for

N

At få de kunder i din butik som du drømmer om.

N

At tjene penge nok til du får lyst til at være behandler i mange år.

N

At sætte den pris din hjælp er værd.

N

Indprente i din hjerne, at det er helt okay gerne at ville tjene penge. Det er en del af flow i vor tid.

Men det er ikke det hele! Vi vil også:

XENIA FIK MIG TIL AT SE MIG SELV I ET ANDET PERSPEKTIV. DET VAR ALTAFGØRENDE FOR AT VI I PARTNERGRUPPEN HÆVEDE PRISEN FRA 1100 TIL 1600 FOR EN BEHANDLING

Filip Rankenberg

Partner, Manuvision

N

Give input til forskellige måder at tjene penge på, som uddannet behandler.

N

Hjælpe dig med at se tydeligt, hvad dine næste skridt er for at skabe en god forretning du elsker at arbejde i.

N

Hjælpe dig med at overkomme noget af det, som mange behandlere synes er uoverstigelige udfordringer i livet som behandler.

N

Vise dig, hvordan det at markedsføre dig selv er en del af det flow du drømmer om i din forretning.

Det får du med på workshoppen

 

N

Du vil få de bedste successtrategier, der har skabt succes og overskud for Christian og Xenia og mange flere.

N

Du vil få et økonomisk overblik i din virksomhed. Et overblik der efter vores mening er essentielt for, at du kan få succes.

N

Du vil få indblik i hvordan du udvikler din egen strategi, sætter mål og får modet til at gå efter din drøm så du kan skabe det liv du gerne vil.

N

Du vil vide, hvad du kan gøre for at leve sjovt og godt af din forretning. For ja, det er også en forretning at være behandler.

N

Du vil høre, Hvordan Christian er et godt ekempel på, at man uden at knokle kan omsætte for +60.000 om måneden.

N

du vil høre, Hvordan Xenia solgte forløb for 100.000 kr på en måned under corona-nedlukningen og skabte en forretning, hvor et salg gav 20.000 på kontoen med det samme.

N

Du vil få et fagligt fællesskab med nogle, der forstår hvor du kommer fra, omkring det at skabe en god forretning.

N

Du vil få hjælp til at udvide din kapacitet for at drømme og dermed skabe det liv du inderst inde drømmer om.

fra dem vi har hjulpet

★★★★★
“Christians rådgivning omkring at sætte mål fra hjertet og gå efter det man rigtig ønsker sig, har gjort en kæmpe forskel for mig.”
Lars, Samsara Kropsterapi

 

★★★★★
“Hver gang jeg har snakket med Xenia om de her ting har jeg altid haft sådan en aaahh. Fordi hun har sådan en no bullshit tilgang til det her med priser og hun er også god til at lave et forløb. Altså, at tænke handlingorienteret.”

 

Sara Kaastrup-Olsen, Behandler
★★★★★
“Efter samtaler med Christian har jeg fået mere tro på og optimisme omkring at kunne udvide min virksomhed. Jeg har sat min pris op, hvilket var en svær beslutning. Jeg var bange for at miste kunder, men det viste sig at jeg følte mig meget bedre tilpas med den nye pris.”
 Sara Saxild, UVA Manuvision
★★★★★
“Xenia har hjulpet mig med at stå indenfor at jeg har et værd, og at jeg godt kan tage en god pris for mine behandlinger.”
Pia Laub, underviser Manuvision 

Hvorfor lære fra os?

Christian Maximilian Laungaard

Christian Maximilian Laungaard

Underviser

Xenia Asbæk Wolf

Xenia Asbæk Wolf

Underviser

Ekspertise: Som kropsterapeuter har vi været der, hvor du er lige nu. Vi ved, hvordan det er at hjælpe mennesker og ønske at gøre en forskel. Men vi bringer noget særligt til bordet. Med vores baggrund fra to forskellige forretningsverdener har vi indarbejdet et “business mindset,” som er en sjælden skat blandt Manuvision-behandlere. Dette mindset har gjort os i stand til at tænke i forretningsmæssige termer og skabe en praksis, der ikke kun hjælper mennesker, men også os selv som behandlere.

Passion: Vi deler din passion for at hjælpe og helbrede. Og vi er fast besluttede på at hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan gøre din praksis endnu mere vellykket og opnå den anerkendelse og indtjening, du fortjeneIndsigter: Vores tilgang er pragmatisk og ligefrem. Vi ved, hvad der virker, fordi vi har prøvet og testet det i vores egne praksisser. Vi er her for at dele vores indsigter og praktiske værktøjer, så du kan trives som behandler.

Resultater: Vi er levende beviser på, at vores tilgange fungerer. Som eksempel har Xenia siden 2019 levet udelukkende af at være behandler. Har designet et 12-ugers high-end forløb til mennesker med stress, hvilket har banet vejen for at sælge forløb for 100.000 på blot én måned. Og så var hun skyld i at partnerne hævede deres pris fra 1100 til 1600 pr behandling. 

Christian har siden 2017 etableret en forretning med fokus på erhvervskunder, undervisning og private kunder. En fantastisk kombination, der har bevirket at Christian i dag har aftaler om kropsterapi hos firmaer, er underviser i Selvledelse og Psykologisk tryghed hos sine erhvervskunder, og driver egen klinik. Christian omsætter minimum for 60.000 kr. om måneden og arbjejder max 4 dage om ugen.  

Tilmeld Dig Vores Workshop og Lær Fra Kropsterapeuter med Et Business Mindset: Vi forstår præcis, hvor du er, fordi vi har været der. Vi er klar til at hjælpe dig med at opbygge en praksis, der blomstrer ved at tilføre vores unikke forretningsindsigt. Tilmeld dig nu og begynd din rejse mod succes som kropsterapeut med et business mindset.

det praktiske

Hvor og hvornår: Vi mødes på Svaneknoppen 2, 2100 København Ø. tirsdag den 16. januar fra kl 9-15.

Det ligger med udsigt til vandet, 12 minutter til fods fra Svanemøllen S-tog station.

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at skrive en mail til xenia@kropsvenlig.dk. Det er også her du kan stille spørgsmål.

 

Pris: Tilmeld dig inden 10. december 2023 og få en rabat på 500 kr! Inden 10. december er prisen for en hel dags workshop 2475,- kr.

Tilmelder du dig efter 10. december får du dagen til 2975,- kr

Minimum antal deltagere 10, max 20..

 

Forberedelse: Når du tilmelder dig workshoppen vil du modtage en mail fra os med nogle spørgsmål, som vi anbefaler du forbereder dig på inden vi mødes. så får du mest ud af dagen.

Medbring notesbog og gerne en computer eller tablet, hvis du har en. Vi laver fx budget på computer (kan også udfyldes på papir, hvis du ikke har en computer).

 

På dagen: Der vil være kaffe, the og vand ad libitum i løbet af dagen. Frokost kan medbringes eller købes i cafeen.

Der ligger en café i sammen bygning, hvor der kan købes diverse frokost som sandwich, salater mm. Se menu på cafesundet.dk

One size fits nobody

 

$

Denne workshop er ikke et one size fits all koncept.

$

Vi præsenterer dig for forskellige effektfulde måder du kan styrke din forretning på, men vi har ikke et ønske om at strømline jer som behandlere og få jer alle til at gå ud og bruge samme model.

$

Vi skal åbne op for idé-boksen og du kan så efterfølgende vælge, hvilken vej du ønsker at gå med din forretning.

$

Det er med andre ord ikke en step by step guide til, at nu skal du gøre sådan og sådan, men derimod en workshop, der hjælper dig med at åbne for din egen kreative måde at lave din forretning på og giver dig den basis der skal til.

$

Vi glæder os til at høre, hvilke ideer og drømme du har for din forretnign og hjælpe dig med at komme der hen.

Inspirerende information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse god information der hjælper dig til et bedre dig!

Inspirerende information

Tillykke og velkommen til